[top1] [top2]

Kontakt:
Tel.: +420 702 096 963
nebo +420 773 603 090
(remove XX) info XX @pujcovna-kostymu XX .com

Půjčovna kostýmů Praha:
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.pujcovna-kostymu.com

Policejní akademie aneb párty v uniformách

Když se řekne policejní akademie, snad každý si vybaví nekonečnou filmovou sérii a postavy Tackleberryho a Mahoneyho. Proč se nezúčastnit večeru v policejní uniformě?

I uniformy mohou být sexy.  Navíc černá zeštíhluje ☺

Kdo by si alespoň jednou za život nechtěl vyzkoušet policejní uniformu? Černý vypasovaný kostým policisty bude slušet snad každému. Jestliže se k němu přidá štíhlá policistka v krátkých minišatech, možná budou zapotřebí pouta. Kdo se ještě necítí na takovou vysokou pozici a černá mu nesluší, sáhne po kostýmu policisty kadeta se světlemodrou košilí. Určitě si na parketu najde svoji kadetku.  Kdo nechce splynout s davem a upoutat na sebe ještě více pozornosti, postačí mu černobílá kombinace barev. Nevíte, co mám na mysli? Vězeňský mundůr a kostým trestance bude zajisté originální. Možná kvůli vám dojde k přestřelce! Co pak, no přece tady máme zdravotní sestřičky, které nenechají muže zákona na holičkách. Aby ženy nezůstaly ošizené, rozrazí se dveře a na řadu se dostanou svalnatí a mužní hasiči. V neposlední řadě nesmím zapomenout na vojenské hodnosti, které mají k těm policejním také blízko.

Z toho všeho vyplývá, že není akademie jako akademie a kostým jako kostým. I v ryze policejní společnosti se setkáme s dalšími potřebnými profesemi. A tak se nebojte navštívit internetové stránky pujcovna-kostymu.com. Určitě si svoji uniformu najdete pro sebe i vaši polovičku. Proč nevyužít možnosti kostýmů pro páry a být tak dokonale sehraní? Kdoví, možná přijde i Mahoney.