[top1] [top2]

Kontakt:
Tel.: +420 702 096 963
nebo +420 773 603 090
(remove XX) info XX @pujcovna-kostymu XX .com

Půjčovna kostýmů Praha:
Křižovnická 8, Praha 1

Po - Pá: 9:30 - 19:00
So: 9:30 - 16:00



www.pujcovna-kostymu.com

Retro kostýmy, které se hodí na firemní večírek

Že retro je v kurzu o tom není pochyb. Když otevřete skříň vaší babičky, najdete tam určitě krásné kousky, které se objevují už teď ve výlohách luxusních butiků za nehorázné peníze. Retro je snad úplně všude. Jste navíc v situaci, kdy jste se v práci domluvili, že už ten stereotyp musíte trošku odbourat. Jak si zlepšit náladu a utužit pracovní morálku než pořádným firemním večírkem?

Uspořádat tématickou párty ve stylu retro. Proč ne? Zvolit si nějaký ten zajímavý retro kostým nebo disco kostým není jednoduchá záležitost, proto jsem se rozhodla, že vás trošku navedu. 70. léta jsou samozřejmě spojeny s hudební skupinou ABBA. Pro milovníky této čtveřice, volila bych hudební kostým v jejich stylu. Nevíte, jak se obléknout s přítelem a chcete být dostatečně sladění? Existují kostýmy pro páry, kde stylově ladit k sobě určitě budete. 80. léta navíc seznamují s opravdovými filmovými trháky. Baby sedět v koutě rozhodně nebude, proto jsou filmové kostýmy velice oblíbené a samotný Hříšný tanec zaboduje na každé párty. Doma si budete muset natrénovat se svým Johnnym jen pořádnou zvedačku. Kdo má raději Travoltu, vybere si Pomádu. Pomáda s nezapomenutelnými postavami- Sandy a Danny Zucco. Co jiného si přát, tak možná zvonáče, nějaké ty barevné šaty, doplněné o ještě bláznivější paruky. Krk ozdobíte barevnými korály, a abyste docílili lepšího mrkacího efektu, doporučuji nalepovací řasy. Kdo by se náhodou necítil ve zvonáčích dobře, zvolí upnutější kousek a to barevné legíny doplněné návleky na nohy. Nebojte se, nejsou to žádné vtipné kostýmy, ale je to pořádný odvaz,  a tak  PEACE .

Proto nic nevyhazujte, protože retro bylo, je a bude. Pro ty, co už opravdu nemají, co na sebe vyzkoušejte webové stránky: pujcovna-kostymu.com.